Allotjament

 

Zona d’acampada

 

Free Camping!

 

El Matadepera Swing Weekend tindrà una zona d’acampada gratuïta per tots els participants amb Full Pass o Party Pass. Aquesta zona estarà equipada amb lavabos i dutxes, així com una sala per vestir-se i maquillar-se.

Podeu portar la vostra pròpia tenda de campanya o llogar-ne una. El preu del lloguer de la tenda és de 22€ per tot el cap de setmana. La capacitat de les tendes és de dues persones, tot i que també es poden llogar per ús individual. Totes les tendes s’hauran de reservar amb antelació per e-mail.

El càmping estarà localitzat a les instal•lacions de l’ATHC.

 

Tornar al principi

ATHC

Tenim una opció d’allotjament més còmoda.


141.3
1.71.51.4
 

L’Atlètic Terrassa Hockey Club està situat aprop (1,5km) de la zona on es faran les classes i les festes. Tot i així, hi haurà un servei de llançadora en hores punta.

El preu d’aquest allotjament per persona i nit és de 28€. Aquest preu inclou el llit, tovallola, ús de WC i dutxes, i accés a la piscina del club.

Aquesta opció d’allotjament està limitada a 32 persones, així que si us voleu allotjar a l’ATHC sigueu ràpids! En cas que no entreu, us reservarem un espai a la zona d’acampada. Si no voleu allotjar-vos a la zona d’acampada, aviseu-nos a la secció de “comentaris” per que puguem alliberar l’espai per una altra persona.

 

Tornar al principi