Classes

Al Matadepera Swing Weekend podreu gaudir de classes de Lindy hop i Colleigate shag de diferents nivells, a més d’extensions d’aeris, Balboa i Followers’ style.

 

Horari


 
Nivells

Lindy hop (6h)

  • Intermig (1 – 2,5 anys): Ja fa un any com a mínim que balles. Vas a ballar regularment, tens clar el concepte de connexió i tots els passos bàsics.
  • Avançat (> 2,5 anys): Ets un fanàtic del swing. Fa més de 2 anys i mig que balles. Vas a ballar sempre que pots. Entens perfectament com liderar / seguir la majoria de passos, i busques millorar la teva tècnica.

 

Collegiate Shag (6h)

  • Intermig (6 mesos – 1,5 anys): Coneixes les bases del shag i ets capaç de liderar / seguir la majoria de passos. Vols aprendre passos nous i millorar la tècnica dels que ja saps. Ets capaç de seguir tempos ràpids, però sense arribar als 300 bpm.
  • Avançat (> 1,5 anys): Fa més d’un any i mig que balles shag. Ets un fanàtic del shag i el balles sempre que pots. Has viatjat a workshops internacionals, i potser fins i tot n’ets professor. Els tempos ràpids no et fan por, i ets capaç de ballar a 300 bpm.

 

Extensions (3h)

Les extensions es poden agafar com a complement a les classes de Lindy hop / Collegiate shag o bé per separat.
Només es podrà fer una de les dues extensions.

  • Followers: Coneixes les bases del Lindy hop i ets capaç de seguir el que et marquen els leaders sense cap problema. Tens ganes d’aprendre noves variacions i de rebre consells d’una de les millors ballarines internacionals. Les classes seran en anglès.
  • Aeris: No es requereix experiència prèvia en acrobàcies. És imprescindible inscriure’s en parella.
  • Balboa Intermig: Coneixes tots els passos bàsics. Fa més d’un any que el balles. Aquest nivell de 3 hores serà impartit íntegrament pels professors internacionals Marcus Koch & Bärbl Kaufer.